Ett sista försök

Nu gör jag ett sista försök att vara lite aktiv i den här bloggen:P

Jaha, då sitter man här på sitt rum i Borlänge igen då:) Jag var hemma i helgen nämligen. Det var kräftskiva hos mormor och morfar. Det fick man ju inte missa! Det var så gott så! Det var kul att komma hem och träffa familj, släkt och vänner. Resan tillbaka till skolan var däremot inte lika kul. Jag hade inte kollat upp busstiderna hit ut till skolan ordentligt och det visade sig att de gick en gång per timme på söndagar. Så igår kväll satt jag nästan en timme i centrum och väntade på bussen. Det var inte så msigt eftersom det var flera fulla gubbar som gick omgkring och kom fram och pratade med några tjejer vid en busskur på andra sidan gatan. Som tur var kom de inte fram till mig. Nej, usch, det gör jag inte om!

Jag trivs annars bra här i Borlänge, vilket är jätteskönt! Kursen är inte så jättekul nu i början, men det är kul att vara här ändå. Det blir nog roligare bara man kommer in i det lite. Jag börjar i alla fall lära känna en del här och har många att umgås med.

Nu ska jag plocka i ordning mina saker, sedan är det dags för veckans första lektion. Det är vävning och att sy i ull som står på schemat idag.

Hej då Värmland, hej då Sverige!

Nu har jag bestämt mig, jag ska börja på folkhögskolan i Borlänge till hösten. Eller ja, 24 augusti börjar jag, så det är ganska snart. Mamma, pappa och jag ska åka dit en sväng på tisdag för att kolla in området och skolan lite. Ska bli spännande! Jag hoppas att jag kommer att trivas.

Det är en del som ska ordnas innan jag flyttar. Det är mycket saker som jag måste skaffa. Så det blir nog en tur till Ikea snart. :P Och sedan är det kläder, sysaker, sängkläder mm. Det blir mycket planerande, men det är roligt . :-) Men det känns lite overkligt än, jag har inte riktigt fattat att jag ska flytta. :P

Jag försöker ta tillvara på de sista veckorna av sommaren nu. I måndags kom tjejgänget hit och sov över i vår gäststuga. Det är en liten tradition vi har och det var väldigt roligt! Jag tror det var sjunde året nu vi sov där. :)

Och i morgon åker jag utomlands för andra gången i mitt liv. Jag, Caroline och Nathalie ska på en dagstur till Oslo. Det ska bli jättekul!  :-) Ni får ha det så bra här hemma i Sverige!

 


RSS 2.0