Gjort allt och ingenting

Egentligen är det läggdags nu, men har ingen lust att sova. Tycker att min fritid precis har börjat. Eftermiddagen och kvällen har nämligen ägnats åt hushållsarbete. Jag har tvättat, handlat mat, gjort kvällsmat och diskat. Men det är sådant som måste göras och det är skönt att ha det gjort.

Men jag har också hunnit med att titta på Bonde söker fru. Tycker det är lite roligt. Men inte så roligt så att jag själv skulle vara med i programmet, som mamma tyckte. :P Haha Nej, hon sa det mest på skämt.

Jag har även ringt och pratat med Mamma, Henrik och mormor idag. Kul att höra hur de har det och vad de har för sig där hemma. Mormor var så gullig och hade skickat ett kort till mig som kom fram idag :) Alltid lika kul att få post. :)

Skoldagen idag gick riktigt fort, till skillnad från i måndags och igår. Tidigare i veckan har vi nämligen hållit på med bildväv. Och det är så tråkigt! Och det tar så lång tid! Och det värsta är att vi nog inte kommer få så mycket mer lektionstid, så jag är tvungen att göra färdigt väven på kvällarna. Så man funderar ju lite på vad man gett sig in på. Haha, nej, det blir säkert bra bara jag kommer igång ordentligt.

 Nej, nu måste jag sova.

God natt!  

Och där tog veckan slut

Idag vart det ingen lång sovmorgon för mig. Väckarklockan ringde vid halv nio. Men det var faktiskt en befrielse att bli väckt och komma tillbaka till verkligheten. Jag hade nämligen en lite jobbig dröm där jag var jättestressad och sprang runt som en galning. Så jag var helt slut när jag vaknade. Men det var bara att stiga upp, för jag skulle nämligen ut på promenad med min klasskompis och hennes granne. Det blev ungefär en timmes promenad i rask takt.

Annars har jag haft en lugn dag idag. Suttit vid datorn, pysslat, vikit tvätt och planerat ett skolarbete, är väl det jag har gjort.

Nu är det snart läggdags. Jag har ju sovmorgon på måndagar, men jag brukar gå upp tidigt ändå. Då får jag ju gratis frukost buffé i matsalen och sedan tid att fixa lite saker innan skolan börjar.


Dags för fredagsmyyys!

Förlåt att jag inte har skrivit på ett par veckor! Hade inte riktigt koll på att det var så längesedan.

Vill först berätta att jag och Sara hade det jättemysigt när hon var här och hälsade på. Det var så kul att hon kom!

Förra helgen var jag hemma. Det var jättekul att vara hemma ett tag och träffa vänner och familj. Det hade varit kul att åka hem i helgen, för moster med sambo kommer till Värmland och hälsar på. Hade varit kul att träffas, men det får bli nästa gång.

Idag har det varit en vanlig skoldag med vävning och vävteori på schemat. På eftermiddagen åkte jag in till centrum och köpte tågbiljetter hem till höstlovet och jullovet. Så nu är jag säker på att jag tar mig hem och inte blir kvar här :P Var till Kupolen och tittade efter nya vinterskor, men hittade inga. Köpte dock ett nytt duschdraperi, som jag blev jättenöjd med. Kommer bild på det längre ner. Jag handlade mat inför helgen och sedan åkte jag hem till skolan igen. När jag kom hem städade jag och bytte sängkläder. Så nu är det rent och fint här. Skönt att ha det avklarat när helgen börjar. Så nu ska jag ha fredagsmys och titta på tv program eller film på datorn och äta godis och popcorn. :)

Min moster har efterfrågat bilder på hur mitt nya hem ser ut, så här kommer de äntligen:Trevlig helg allihop!

RSS 2.0