Stressigt värre

Jag stressar som en galning för att hinna klart med projektarbetet! Så det kommer inte att vara så mycket aktivitet här den närmaste veckan heller är jag rädd...

Jag kommer inte ihåg om jag skrivit det, men i skolan håller vi treor på med en poängjakt. För att vi ska ha lite kul så här i slutet. Då är det vissa saker klassen kan göra som ger ett visst antal poäng. Så idag var vi utklädda i skolan . Vi var "nördar/töntar" och var lite allmänt töntigt klädda med stora glasögon, skjorta nedstoppad i byxorna, fula slipsar med mera. Vi sjöng också i matsalen och gick följa John tåg i cafeterian med sång. Innom kort kommer det komma upp bilder på detta i vår nya klassblogg om någon är intresserad. Det var en rolig dag. :-)
Trevlig helg!

Nu, Back to work...


1 maj

Jag hoppas att ni alla hade en trevlig Valborg! Det hade jag. Jag och Nathalie var bjudna till Caroline där vi grillade och hade det mysigt. Sedan gjorde vi oss i ordning för att gå ut. Men Mastis blev en besvikelse. Det var rätt mycket folk, men det hände inte så mycket. Men, men vi får gå ut någon annan gång helt enkelt. Men vi hade det trevligt där ändå, blev mycket prat och skratt.

Ikväll kommer tjejgänget hit (nr 2) för att fira min födelsedag lite i efterskott. Det ska bli roligt, det var längesedan vi träffades allihop. Men inan dess har jag lite att fixa med. Jag ska städa mitt rum och resten av övervåningen, fixa med maten, duka och sådär. Sedan hade jag också tänkt att jag skulle ha tid att arbeta med projektarbetet, så det hoppas jag att jag hinner. Har 20 dagar kvar att arbeta med det, så det är lite stressigt.

RSS 2.0