Ytterligare ett bidrag

Igår gjorde jag ett till bidrag till Annas cc. Tävlingen var att göra ett konfirmationskort.
Mitt kort:
image57

image58

Det ska bli så skönt att vara ledig imorgon också! Jag hade tänkt att åka till Karlstad och shoppa, men jag har inte pluggat allt det som jag anser att jag måste, så det får bli en annan gång.

Familjen försöker få tag på en kattunge, men de visade sig inte vara så lätt. Om du har eller vet någon som har kattungar i närheten av Karlstad eller Kristinehamn så får du gärna tala om det. Vi vill helst ha en hona och helst inte en flerfärgad/spräcklig.
    Nu ska jag bädda min säng med mitt nya lakan som jag fick i 18-års present av min moster och efter att ha läst en stund kommer jag att sova gott. God natt!

Ledig!

Det är så skönt för jag är ledig fem dagar i streck nu; torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Jag har en hel del att plugga (som vanligt), så jag blir inte helt ledig. Men idag har jag knappt pluggat någonting. Istället har jag träffat mormor och morfar som var här på middag, tittat på tv, scrappat mm. På Annas Scrapbooking anordnas det nämligen en Cybercrop mellan torsdag-söndag. För er som inte vet vad det är kan jag berätta att det är en tävling där olika utmaningar publiceras på den aktuella hemsidan och man har då en viss tid på sig att göra sitt tävlingsbidrag. Man tar kort på det man gjort och publicerar det på sidan. En vinnare utses bland bidragen i respektive utmaning/tävling. Det här är den första Cybercrop jag är med i, och det är roligt! Jag har än så länge gjort ett bidrag, men hoppas jag hinner med ett till i alla fall. Jag är med i en utmaning där man skulle göra ett kort som inte skulle vara fyrkantigt och en bit tidningspapper skulle vara med.
Här är mitt bidrag:
image56
Jag har klätt chipboarden (G:et) med tidningspapper och ett lager i resp. blomma är utstansat i tidningspapper.

Äntligen blev det något från scrapbookingens och stämplingens värld här i bloggen, det händer tyvärr inte så ofta som jag skulle vilja. Jag har inte så ofta något att visa upp.

RSS 2.0