Nedräkningen har börjat

...mot skolstarten. Ja, då var snart det långa, härliga sommarlovet över än en gång. Man brukar ju alltid tycka att sommaren går fort, men i år var det något otroligt vad fort det gick! men det ska bli lite kul att börja skolan igen tycker jag. Det ska bli kul att starta upp alla kurser och se vad det är för något. Det är först nu i trean som de flesta inriktningskurser kommer som man själv har valt, så jag tror det blir ett roligt och intressant läsår. Jag har inriktning mer individ och samhälle, så jag ska bland annat läsa kurserna ULS (utveckling, livsvillkor och socialisation), kommunikation, pedagigist ledarskap, psykologi A och B. Sedan inte att förglömma har jag projektarbetet, släktforkning, som jag är så sugen på att sätta igång med. Sedan har man ju studenten att se fram emot också, så inte känns det så tråkigt att börja skolan igen, inte.
     Om det är någon som är intresserad av hur det gick med min utmaning/tävling här i bloggen så kan jag säga att jag inte fick in några bidrag, så det blev ingen tävling. Det var väl dumt att lägga tävlingen mitt i sommaren under semestertider, kanske. Mamma gjorde inte heller något bidrag, trots hennes stora chanser att vinna, så priset fick jag behålla själv.
     Imorgon ska jag, mamma, pappa och ett par bekanta åka en sväng bortåt Arvika. Jag vill titta på några släktgårdar, hur det ser ut där nu och se var de ligger och så. En utav dem är gården där Anders och Alma bodde (amerikafararen jag berättat om tidigare) och där då min farmor växte upp. Så därför ska vi ta och åka en sväng. Vi ska ha med fika, så jag ska baka muffins nu (ja, 22.13) som vi kan ta med. Om de blir lyckade, vill säga. Jag har hittat till en ny sida för mig

Dagens Muffin . Där finns massor av smarriga recept.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Vad roligt att besöka MR Anders gård :D Själv åker jag till Degerfors och går på Vulkan, kommer träffa Rebecka oxå, det ska bli skoj! Du får ha en trevlig fredag!

2008-08-14 @ 22:33:55
URL: http://kellynathalie.blogg.se/
Postat av: Louise

På den sidan har dem grymt goda muffins! :)

Längtar också tills man får sätta igång med släktforskningen, syns i skolan!

2008-08-17 @ 16:37:29
URL: http://loaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0