Det blir aldrig som man tänkt sig

Ja idag skulle ju bli en pluggdag... Ja, om man nu kan kalla bildväv, broderi mm för plugg, men det är ju mitt skolarbete, så jag gör det för enklighetens skull :P Men det blev nästan inte något pluggande för mig idag.

Det hann ju bli nästan lunch innan jag kom upp idag haha :P Sedan behövde jag få ordning på min ekonomi. Försöker föra kassabok och om man inte är noggrann och för in allt direkt kan det bli lite krångligt. Nu hade jag tre veckors kvitton att föra in, så det tog lite tid, men nu har jag koll på allt.

Sedan hade jag lovat Madde att hjälpa till och skriva protokollet från kursrådet vi hade i tisdags. Hon fick hoppa in som ersättare för sekreteraren och det är ju inte så lätt, så jag erbjöd mig att hjälpa henne. Jag vart justerare också, så det passade ju bra. Det tog drygt tre timmar för oss att få ihop det där protokollet! Men då vart det välformulerat och snyggt upplagt också. Vi blev nöjda och hoppas att rektorn blir det också.

Vi var på mitt rum och då kände jag att jag behövde städa innan hon kom, så det tog också sin lilla tid.

Ja, så jag har fortfarande en hel del att göra när skolveckan börjar. Men det går, jag har varit med om värre! :P

Idag har jag så klart också ringt och pratat med pappa och gratulerat honom på fars dag :) Han fick klara sig utan sin dotter idag ;)

Tänkte visa några av mina tack kort från studenten som äntligen blev klara och ivägskickade på höstlovet :P

23 stycken vart det till slut. Tack igen alla ni som uppvaktade mig på studenten! Ni gjorde dagen till ett lyckligt minne! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0