Positiva besked

Idag var familjen till mormor och morfar och åt middag. Vi grillade och det var jättegott! Till efterrätt åt vi smultron med glass, mjölk och grädde.  Mums! Pappa hade varit ute på förmiddagen och plockat 1,6 liter smultron! Under tiden vi sitter och äter ringer det på min mobil. Och det är en från Blekinge läns folkhögskola som ringer och berättar att om jag är intresserad så finns det en ledig plats åt mig på Textilkursen jag sökt till. Jag blev så paff, jag visste inte vad jag skulle svara. Jag hade fått en plats på deras internat också, så boendet var fixat. Men hon sa att jag kunde fundera på det och hon skulle skicka några papper. Det som gör mig tveksam är att Blekinge ligger så långt bort och man kan inte åka hem bara över en helg. Om jag skulle åka kanske jag inte kommer hem igen förrän till jul. Ja, detta blev eftermiddagens stora samtalsämne och mobilen gick varm för att sprida denna nyhet.

När jag väl kom hem igen och lugnat ner mig något (jag blev ju så uppe i varv) hade jag fått ett brev från en folkhögskola som ligger lite utanför Borlänge. Och det visade sig att jag hade kommit in på deras Textilkurs också! Och fått ett rum på deras internat, så boendet var ordnat där med. :-D Så nu är det bara för mig att välja!;-) Men det lutar väl mest åt Borlänge. Men det är inga lätta beslut, för kurserna skiljer sig lite åt och man vill ju gå den som känns roligast. Så vi får väl se vart jag hamnar.

juni JULI augusti

Tänk, det är redan juli! Det går så fort! Och det är ju verkligen sommar också! Man kan sola och bada och göra allt annat som hör sommaren till! Men jag tycker det nästan är lite för varmt, men, men , man ska väl inte klaga! Det går ju an när man inte jobbar! Jag ska faktiskt vara vikarie på mammas jobb nästa vecka, så då får det gärna vara lite svalare! ;-)

Jag, Sara och Cissie var till Karlstad igår. Det var lite varmt, men det gick bra. Vi var mest inomhus eller i skuggan. Vi gick först på stan, shoppade lite och åt mat. Sedan på kvällen var vi på Rix FM festival. Det var en rolig dag, men oj, oj vad jag blev trött i fötterna!

Idag har jag varit i stan en sväng. Har träffat Matilda och Cissie och kollat in Matildas nya lägenhet. Det var kul att se var hon håller hus när hon bor i stan. Där var det så mysigt så.

I morse fick jag reda på att Caroline ska flytta till Norge!! Åh, jag saknar henne redan! Det fick mig verkligen att inse att det är detta som kommer att hända nu framöver. Folk flyttar åt olika håll och man kommer inte att kunna ha lika tät kontakt som tidigare. Det känns trist, men det är bara att gilla läget! Det kommer nog gå bra! Jag hoppas att du är hemma något mer i sommar Caroline, annars kommer jag och våldgästar dig i Norge! Haha


RSS 2.0